Crna Gora i Dubrovnik 06-09.10. i 29.10.-01.11.22.

dubrovnik

Crna Gora i Dubrovnik 06-09.10. i 29.10.-01.11.22.

CRNA GORA & DUBROVNIK – polazak iz Pule i Pazina
Vrijednost više: All inclusive program: smještaj u centru Budve, uključene ulaznice, lokalni vodiči, degustacija vina, degustacija pršuta i sira, 3 večere u restoranu u samom centru grada, vožnja brodom po Skadarskom jezeru uz riblji ručak…

Polazak: 6.-9.10.2022:
Cijena po osobi: 2.550,00 kn
First minute do 1.8.2022: 2.450,00 kn

Polazak: 29.10. – 1.11.2022:
Cijena po osobi: 2.390,00 kn
First minute do 1.9.2022: 2.280,00 kn

Program putovanja

1. dan: PULA – PAZIN – NEUM – PERAST – GOSPA OD ŠKRPJELA – KOTOR – BUDVA
Polazak iz Pule u pola noći 00,00h, iz Pazina (Etradex) u 00:45h i iz Rijeke (Vrata Jadrana) u 1:30h. Noćna vožnja autoputom u smjeru Dalmacije, uz zaustavljanja po potrebi. Dolazak u NEUM (BiH). Duža pauza za doručak i odmor od vožnje. Nastavak vožnje prema jugu. Prelazak preko granice i ulazak u CRNU GORU. Dolazak u PERAST, barokni gradić koji se nalazi nedaleko od Kotora. Slijedi ukrcaj na brodić i kratka vožnja do otoka Gospa od Škrpjela, posjet crkvi i muzeju. Povratak u Perast. Nastavak vožnje do KOTORA, grada trgovaca i moreplovaca, smještenog u jedan od najljepših zaljeva svijeta. Razgled grada koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i brojnih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis Svjetske prirodne i kulturne baštine. Slobodno vrijeme. Nastavak prema BUDVI. Smještaj u hotelu 3/4*, u Budvi. Osvježenje i odmor te zajednički odlazak na večeru koja je organizirana u lokalnom restoranu u centru grada. Večera. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2. dan VINSKI PODRUM ŠIPČANIK – SKADARSKO JEZERO
Doručak. U dogovoreno vrijeme okupljanje i polazak na izlet. Ugodna vožnja uz more uz panoramu zanimljivih mjesta uz obalu. Zaustavljanje kod Svetog Stefana – srednjovjekovni utvrđeni grad i utočište pred turskom i gusarskim najezdama, pretvoren je u elitni grad – hotel. Nastavak prema najvećem vinogradu u Europi (kao cjelina) i do vinskog podruma “Šipčanik”. Razgled vinskog podruma i vođena degustacija vina. Nakon degustacije, vožnja do Skadarskog jezera. Dolazak do Virpazara, ukrcaj na brod i vožnja brodom po Skadarskom jezeru. Organizirani riblji ručak u agroturizmu na Skadarskom jezeru. Povratak u Budvu. Odlazak u organizirani razgled Budve. Slobodno vrijeme do večere. Organizirana večera u lokalnom restoranu u centru gradu. Noćenje.

3. dan BUDVA – CETINJE – NP LOVĆEN – NJEGUŠI
Doručak. Odlazak autobusom prema CETINJU. Po dolasku u Cetinje slijedi obilazak Dvora kralja Nikole, danas Državni muzej Crne Gore. U slobodno vrijeme preporučujemo razgled Njegoševog dvora – Biljarda; Cetinjskog manastira; Mauzolej vladike Danila – Orlov Krš… Nastavak vožnje autobusom prema NP LOVĆEN (ukoliko to vremenski uvjeti budu dozvolili). Uspon od 461 stepenica do Jezerskog vrha i Njegoševog mauzoleja (Meštrović). Obilazak mauzoleja i zadržavanje na vidikovcu. Nakon Lovćenja, odlazak na degustaciju pršuta u selo Njeguši. Povratak u Budvu. Slobodno popodne za osobne programe. Organizirana večera u lokalnom restoranu u centru grada. Noćenje.

4. dan BUDVA – DUBROVNIK – PULA
Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja preko Tivata do trajekta. Ukrcaj na trajekt i kratka vožnja od Lepetani do Kamenara. Nastavak vožnje autobusom prema Hrvatskoj. Dolazak u Dubrovnik. Slobodno vrijeme u Dubrovniku za samostalno istraživanje grada. Preporučujemo vam šetnju Stradunom, posjet gradskim zidinama, vožnja žičarom na Srđ… U ranim popodnevnim satima polazak prema Rijeci i Istri. Dolazak kućama u kasnijim noćnim satima.

First minute cijena od: 2.280 kn

Polazak: 6.-9.10.2022:
Cijena po osobi: 2.550,00 kn
First minute do 1.8.2022: 2.450,00 kn

Polazak: 29.10. – 1.11.2022:
Cijena po osobi: 2.390,00 kn
First minute do 1.9.2022: 2.280,00 kn

Popust za djecu do 12g., u sobi sa dvije odrasle osobe: 20%

U cijenu je uključeno:
– prijevoz udobnim turističkim autobusom
– voditelj putovanja
– licencirani lokalni vodič u Crnoj Gori
– 3 noćenja s doručkom u 3/4* u centru grada u dvokrevetnim i trokrevetnim (tuš/WC, TVSAT)
– 3 organizirane večere u lokalnom restoranu u Budvi
– Perast: vožnja brodom do otoka Gospe od Škrpjela + ulaznica u muzej
– paket: ulaznica za NP Skadarsko jezero + vožnja brodom po jezeru + organizirani riblji ručak na otvorenom
– degustacija pršuta u selu Njeguši
– posjet i degustacija vina u vinskom podrumu Šipčanik
– ulaznica za Muzej kralja Nikole u Cetinju
– trajekt na relaciji Lepetani – Kamenari
– turističke takse, sve usluge prema programu, organizacija puta, jamčevina putovanja, pdv.

U cijenu nije uključeno: piće za vrijeme obroka, sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

Doplata za 1/1 sobu: 400,00 kn
Doplate na licu mjesta: ulaznica za NP Lovćen + Mauzolej: 6€

Napomena:
• cijena putovanja formirana je na bazi od min. 35 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene.
• Način plaćanja: prilikom rezervacije 30% od ukupne cijene putovanja, ostatak 20 dana prije.
• za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica te EU Covid potvrda. Kako se mjere i ulasci/izlasci u određene zemlje stalno mijenjaju, točne uvjete ulaska u Crnu Goru znati ćemo prije samog polaska.
• Valuta plaćanja u Crnoj Gori: Euro
• sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke. S obzirom na datum polaska preporuke/odredbe se mogu promijeniti do trenutka polaska.
• predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 20 minuta

Centar za postavke privatnosti