Predbožićni Beč 19.-20.12.20.

Rathaus and christmas market in Vienna, Austria

Predbožićni Beč 19.-20.12.20.

Predbožićni Beč
19.12.-20.12.2020.

Autobusni polazak iz Pule, Pazina i Rijeke

Cijena aranžmana: 790 kn

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN
Polazak iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 03:00 sata, iz Pazina s „Etradexa“ uz 03:30, s tunela Učka u 03:45 sati i iz Rijeke s Jelačićevog trga u 05:00 sati. Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju i Austriju s usputnim zaustavljanjima. Dolazak u Beč u ranim popodnevnim satima. Odlazimo prema Schönbrunnu gdje ćemo fakultativno posjetiti istoimeni dvorac, ljetnu rezidenciju Habsburgovaca, remek djelo velikog arhitekta Fischera von Erlacha. Individualan obilazak dvorca te šetnja velikim parkom. Smještaj u hotel s 3*. Odlazak javnim prijevozom do strogog centra grada s našim pratiteljem. Slobodno vrijeme za shopping i uživanje u blagdanskom ugođaju Beča s nekoliko atraktivnih predbožićnih sajmova. Moguć je individualni posjet nekim od slavnih bečkih muzeja: Carska riznica, Prirodoslovni muzej, Albertina, Museumquartier itd. Preporučamo posjet slavnim bečkim kavanama-slastičarnicama, kupovinu u glavnoj trgovačkoj ulici Mariahilferstrasse. Moći ćete uživati u prekrasno ukrašenoj austrijskoj prijestolinici, mirisu kuhanog vina i kobasica, kupovini božićnih poklona… Noćenje.

2. DAN
Doručak. Odlazimo autobusom na panoramsko-pješački razgled uz vođenje našeg pratitelja: Ringstrasse, Opera, Hofburg, Austrijski parlament, spomenik Mariji Tereziji, Belvedere, Votivkirche, Dunavski toranj, Prater, Hundertwasserhaus….Slobodno vrijeme u gradskom središtu za dodatne posjete božićnim sajmovima, muzejima ili ručak. Oko 17:00 sati polazimo prema Hrvatskoj i nakon kraćih zaustavljanja za odmor stižemo u Rijeku i Pulu u noćnim satima.

Cijena aranžmana: 790 kn

Popust za dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe: 10%

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE:
prijevoz turističkim autobusom uz povratni transfer Pula-Pazin-Rijeka, smještaj u hotelu s 3* u dvokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonom i WC-om na bazi 1 noćenja s doručkom, panoramski razgled grada autobusom, posjet Schönbrunnu, organizacija putovanja i stručni pratitelj, jamčevina turističkog paket aranžmana.
Minimalni broj prijavljenih putnika: 35

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • ulaznice za muzeje i ostale atrakcije;
  • stručna vođenja u muzejima, galerijama i crkvama.
  • Ulaznica za dvorac Schönbrunn € 20,00 (djeca 6-18 g. € 13)

NAPOMENA: cijene ulaznica su navedene informativno

DOPLATE:

  • Obvezna doplata za boravišnu pristojbu € 1,00; Doplata za jednokrevetnu sobu: 250,00 kn; Putno zdravstveno osiguranje; Osiguranje otkaza putovanja.

NAPOMENA: redosljed razgleda naveden je informativno zbog posebne regulacije prometa u Beču za vrijeme Adventa može biti podložan promjenama. Organizacija održavanja božićnih sajmova u nadležnosti je gradskih vlasti i mjesnih turističkih ureda.

OPĆE UPUTE I NAPOMENE T.A. Maremonti Istra, sastavni su dio ovog programa.

Tags:

Centar za postavke privatnosti