Predbožićni Beč – 3 dana 2020.

Rathaus and christmas market in Vienna, Austria

Predbožićni Beč – 3 dana 2020.

Predbožićni Beč
Autobsni polasci iz Pule, Pazina i Rijeke:

  • 4.-6.12.20.
  • 11.-13.12.20.
  • 18.-20.12.20.

Cijena aranžmana: 1.290 kn

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN
Polazak iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 05:00 sata, iz Pazina s „Etradexa“ uz 05:30, s tunela Učka u 05:45 sati i iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati. Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju (Postojna, Ljubljana, Maribor) i Austriju s usputnim zaustavljanjima. Dolazak u Beč u popodnevnim satima. Smještaj u hotelu s 4* u Beču. Odlazak podzemnom željeznicom do centra grada s pratiteljem putovanja. Slobodno vrijeme za individualno upoznavanje s gradom. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN
Nakon doručka polazak autobusom na panoramsko-pješački razgled uz vođenje našeg pratitelja: Ringstrasse, Opera, Hofburg, Austrijski parlament, spomenik Mariji Tereziji, Belvedere, Votivkirche, Dunavski toranj, Prater, Hundertwasserhaus…. Nakon panoramskog razgleda slijedi šetnja do katedrale Sv. Stjepana i Rathausa (gradske vijećnice) gdje se održava bogati i atraktivni Božićni sajam s jaslicama u prirodnoj veličini ili slobodno vrijeme za shopping i individualne programe. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN
Doručak. Naš izlet u Beču završit ćemo posjetom čuvenom dvorcu Schönbrunn, ljetnoj rezidenciji Habsburgovaca gdje možete posjetiti carske odaje koje svojim sjajem odaju način života jedne od najmoćnijih europskih dinastija i na svakom koraku pokazuju veze naše zemlje s bivšim gospodarom. Po završenom obilasku odaja ostaje nam nešto vremena za šetnju do impozantnog slavoluka Gloriette, za posjet kolekciji carskih kočija ili odmor u zelenilu botaničkog vrta. U rano popodne krećemo prema Hrvatskoj i nakon kraćih zaustavljanja za odmor stižemo u Rijeku i Pulu u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana: 1.290 kn

Popust za djecu do 12 godina u sobi s 2 odrasle osobe: 10%

CIJENE PO OSOBI UKLJUČUJU:
prijevoz turističkim autobusom uz povratni transfer Pula-Pazin-Rijeka, smještaj u hotelu s 4* u dvokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonom i WC-om na bazi 2 noćenja s doručkom, panoramsko-pješački razgled grada, pripremu i organizaciju, voditelja putovanja, jamčevinu turističkog paket aranžmana. Minimalni broj prijavljenih putnika: 40

CIJENE NE UKLJUČUJU:

  • Ulaznica za dvorac Schönbrunn (Grand Tour) – €22; djeca 6-18 g. – €13.
  • ulaznice za muzeje i ostale atrakcije;
  • stručna vođenja u muzejima, galerijama i crkvama.

NAPOMENA: redosljed razgleda naveden je informativno zbog posebne regulacije prometa u Beču za vrijeme Adventa može biti podložan promjenama. Organizacija održavanja božićnih sajmova u nadležnosti je gradskih vlasti i mjesnih turističkih ureda.

DOPLATE:

  • obvezna doplata za boravišnu pristojbu: € 2,00;
  • doplata za jednokrevetnu sobu: 500,00 kn;
  • Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje otkaza putovanja s putnim zdravstvenim osiguranjem.

OPĆE UPUTE I NAPOMENE T.A. Maremonti Istra, sastavni su dio ovog programa.

Tags:

Centar za postavke privatnosti