Predbožićni Graz

mm_graz

Predbožićni Graz

Graz

Autobusni polasci iz Pule, Pazina i Rijeke:

  • 5.12.-6.12.2020.
  • 12.12.-13.12.2020.
  • 19.12.-20.12.2020.

Cijena aranžmana za polaske 5.12. & 12.12.: 800 kn
Cijena aranžmana za polazak 19.12.: 700 kn

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN
Polazak iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 06:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ u 06:30 sati, s tunela Učka u 06:45 sati i iz Rijeke s Jelačićevog trga u 08:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem. Pješački razgled središta glavnog grada Štajerske: glavni trg Hauptplatz s gradskom vijećnicom, palača Landhaus, kraljevsko-carska katedrala, župna crkva Stadtfarrkirche, otmjena ulica Herrengasse. Odlazimo gradskom uspinjačom na panoramski vidikovac Schlossberg iznad Graza visok 123 m s poznatim tornjem sa satom. Smještaj u hotel 4*. Ostatak dana je slobodan za shopping, šetnju uz obalu Mure ili posjet božićnom sajmu. Božićni sajmovi u Grazu nadaleko su poznati. U adventskom ugođaju svečano okićenog trga u starom gradu uz božićne pjesme, štandove s mnogobrojnim prigodnim suvenirima uz miris punča i božićnih kolača uživat ćete u ugođaju adventa u Grazu. Povijesna jezgra Graza jedna je od najočuvanijih u Europi, a u Božićno vrijeme tu su postavljene božićne jaslice od leda izrezbarene od 50 tona čistog leda koje privlače tisuće posjetitelja. Noćenje.

2. DAN
Nakon doručka napuštamo hotel. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za vlastite programe, posjete muzejima: Muzej moderne umjetnosti Kunsthaus, Oružarnica – jedan od najvećih muzeja oružja na svijetu, Muzej percepcije, Dječji muzej Frida i Fred…, šetnju do poznatog otoka-mosta na rijeci Muri sagrađenog 2003. godine kad je Graz bio prijestolnica kulture, a danas je jedno od najpoznatijih modernističkih obilježja grada na kojem možete popiti kavu i kušati neku od mnogobrojnih gastronomskih delicija ili uživanje u blagdanskom uređenju glavnog grada Štajerske. Graz napuštamo u popodnevnim satima. Vožnja prema Trojanama gdje ćemo napraviti tradicionalnu pauzu za kupnju čuvenih krafni. Dolazak u Rijeku i Pulu u večernjim satima.

Cijena aranžmana za polaske 5.12. & 12.12.: 800 kn Cijena aranžmana za polazak 19.12.: 700 kn

Popust za dijete do 12 godina (u sobi s 2 odrasle osobe): 10%

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE:
prijevoz turističkim autobusom uz povratni transfer Pula-Pazin-Rijeka, smještaj u hotelu s 4* na bazi noćenja s doručkom dvokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonom i WC-om, pješački razgled grada, usluge voditelja putovanja, jamčevinu turističkog paket aranžmana. Minimalni broj prijavljenih putnika: 40

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • Stručna vođenja u muzejima, galerijama i crkvama.
  • Ulaznice: Štajerska oružarnica € 9,00; Kunsthus Graz € 9,00; Uspinjača (jedan smjer) € 2,30

NAPOMENA: cijene ulaznica kao i redosljed razgleda navedeni su informativno i mogu biti podložni promjenama

DOPLATE:

  • Doplata za jednokrevetnu sobu: 250,00 kn;
  • Putno zdravstveno osiguranje. Osiguranje otkaza putovanja.

OPĆE UPUTE I NAPOMENE T.A. Maremonti Istra, sastavni su dio ovog programa.

Centar za postavke privatnosti