Sarajevo; Nova godina

Sarajevo mm

Sarajevo; Nova godina

Doček Nove godine u Sarajevu
30.12.20.-1.1.21.

Autobusni polazak iz Pule, Pazina i Rijeke

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN – 30.12.20.
Polazak iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 05:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ u 05:30 sati, s tunela Učka u 05:45 sati i iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati. Vožnja turističkim autobusom preko Zagreba, Slavonskog Broda i Zenice. Dolazak u Sarajevo u kasnim popodnevnim satima. Smještaj u odabranom hotelu. Slobodno vrijeme za odmor ili odlazak na prvo upoznavanje s gradom i njegovom bogatom gastronomskom ponudom. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN – 31.12.20.
Nakon doručka odlazimo na pješački razgled grada uz pratnju stučnog lokalnog vodiča tijekom kojega ćemo doživjeti autentična mjesta iz turskih i austro-ugarskih vremena: Mostovi na Miljacki, Gradska vijećnica, STARI GRAD: Baščaršija, Kujundžiluk, Gazihusrevbegov bezistan i veličanstvena Gazihusrevbegova džamija, Stari Židovski hram i sinagoga, Katolička katedrala, Titova ulica s vječnom vatrom… Slobodno popodne za individualne razglede ili shopping. Povratak u hotel i pripreme za najluđu noć u godini. Doček Nove godine na otvorenom ili u nekom od mnogobrojnih restorana i klubova s gostima iz cijelog svijeta. Noćenje.

3. DAN – 1.1.21. – SRETNA NOVA GODINA!
Doručak. Polazak za Hrvatsku u kasnijim prijepodnevnim satima. Dolazak u Rijeku i Pulu u kasnim večernjim satima.

Smještaj First minute cijena po osobi (do 15.11.20.) Redovna cijena po osobi
Hotel 4* 890 kn 990 kn
Hotel 3* (centar grada) 1.090 kn 1.190 kn

Popust za dijete do 12 godina u sobi s 2 odrasle osobe: 10%

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE:
prijevoz turističkim autobusom uz povratni transfer Pula-Pazin-Rijeka, smještaj u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonom i WC-om u odabranom hotelu s 3 ili 4* na bazi 2 noćenja s doručkom, razgled Sarajeva uz pratnju stručnog lokalnog vodiča, usluge voditelja putovanja, jamčevinu turističkog paket aranžmana, pripremu i organizaciju putovanja. Jednokrevetne sobe su ograničene. Minimalni broj putnika: 40

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • stručna vođenja u muzejima i galerijama;
  • ulaznice za muzeje, galerije i ostale znamenitosti.
  • Informativne cijene ulaznica: Gazihusrevbegova džamija 3 KM, Gradska vijećnica 10 KM, Zemaljski muzej 8 KM., Trebevićka žičara 20 KM

DOPLATE:

  • Obvezna doplata za boravišnu pristojbu €3 po osobi.
  • Putno zdravstveno osiguranje; Osiguranje otkaza putovanja.

NAPOMENA: cijene fakultativnih sadržaja i ulaznica navedene su informativno kao i redoslijed razgleda koji mogu biti podložni promjenama.

Dobro je znati: U BiH jedino sredstvo plaćanja je nacionalna valuta Konvertibilna marka. Preporučujemo kupiti valutu prije putovanja u nekoj od naših banaka ili mjenjačnica. Za ovo putovanje dovoljna je važeća osobna iskaznica.

OPĆE UPUTE I NAPOMENE T.A. Maremonti Istra, sastavni su dio ovog programa.

Centar za postavke privatnosti