Advent u Klagenfurtu i Veldenu 18.12.21.

velden

Advent u Klagenfurtu i Veldenu 18.12.21.

Advent u Klagenfurtu i Veldenu
Polasci:

18.12.2021 – subota

Program izleta:
Polazak iz Pule u 6,30h i iz Pazina u 07,15h. Mogućnost ukrcaja u Baderni i GP Kaštel. U slučaju više prijavljenih iz Rovinja (minimalno 5 osoba) organizirati će se transfer do autobusa.
Udobna vožnja autoputom kroz Sloveniju, u smjeru Austrije, prema Klagenfurtu. Stara jezgra Klagenfurta jedna je od najljepših u Austriji, njezina brojna unutarnja dvorišta i arkade stvaraju domaću atmosferu. Zaštitni znak grada je zmaj Lindwurm smješten na Neuer Platzu. Po dolasku u Klagenfurt slijedi slobodno vrijeme za istraživanje grada te upoznavanja kulturno povijesnih znamenitosti: stari i novi trg, stara i nova gradska vijećnica, kazalište, katedrala Sv. Egida, uršulinska crkva i samostan… Prilikom šetnje i kupovine uživanje u mirisima, okusima, bojama i zvukovima adventskog sajma. Okupljanje u 17,00h kada iz Klagenfurta krećemo prema Veldenu. Mjesto koje se u vrijeme adventa pretvara u Mjesto anđela. Ovdje ćete osjetiti pravi božićni duh kroz Božićni sajam u selu osvijetljenom sa tisućama svjetala. Posjetitelji su uvijek očarani 30-metarskim Adventskim vijencem koji pluta na jezeru, simbolom samog sajma, koji se sastoji od više od 80,000 lampica U 19:30 sati predviđen je polazak u smjeru Istre. Povratak u kasnim večernjim satima.

Cijena: 260 kn

Cijena izleta za djecu od 5 do 12 god. : 190,00 kn

U cijenu uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom, licencirani voditelj putovanja, jamčevina, organizacija i priprema putovanja, pdv.

U cijenu nije uključeno: osobna potrošnja i napojnice, ulaznice za objekte, sve što nije navedeno pod cijena uključuje.

UVJETI I NAČINI PLAĆANJA: prilikom rezervacije: jednokratno – 100% iznos – gotovinom u poslovnici, virmanom, putem net bankinga;

Napomene:
– cijena putovanja formirana je na bazi od min. 35 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkazivanja polaska.
– za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica. Valuta plaćanja u Austriji je EURO.
– za putovanje je potrebna COVID putovnica ili brzi antigenski test ne stariji od 48 sati.
– prijave za izlet moguće su najkasnije do 5 dana prije polaska na izlet odnosno do popunjenja mjesta.
– plaćanje u autobusu nije moguće.
– raspored sjedenja određuje se po redoslijedu prijave.
– sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za
vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne
dezinficijense za ruke.
– s obzirom na datum polaska preporuke/odredbe se mogu promijeniti do trenutka polaska.

Važno:
Za ulazak u Austriju iz EU, putnik je dužan pokazati europsku digitalnu COVID potvrdu u digitalnom ili papirnatom obliku, koja sadrži QR kod s podacima o negativnom rezultatu PCR (ne starijem od 72 sata) ili brzog antigenskog testa, (ne starijem od 48 sati), potvrdom o cijepljenju, potvrdom o preboljenoj bolesti ili potvrdom o cijepljenju za osobe koje su preboljele COVID-19 (dokaz da je osoba u razdoblju do najviše 8 mjeseci od pozitivnog nalaza testa PCR, odnosno početnih simptoma, cijepljena jednim dozom cjepiva).
Djeca mlađa od 12 godina koja putuju sa svojim roditeljima/skrbnicima oslobođena su obveze podnošenja negativnog rezultata PCR testa i samoizolacije ako njihovi roditelji/skrbnici imaju valjani digitalni certifikat EU-a protiv bolesti COVID-19 ili negativan PCR ili brzi rezultat antigenskog testa ili potvrdu o cijepljenju ili oporavku od bolesti COVID-19.
Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Austriju na službenim stranicama MVEP-a.
http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/slovenija,120.html

Tags:

Centar za postavke privatnosti