Advent u Zagrebu 4.12., 12.12. i 18.12.21.

mm_zagreb_advent

Advent u Zagrebu 4.12., 12.12. i 18.12.21.

ADVENT U ZAGREBU
Polasci:

04.12.2021 subota
12.12.2021 nedjelja
18.12.2021 subota

Zagreb je posljednjih godina prije korone, u vrijeme adventa postao grad u kojemu je zima življa i toplija, a zabava vas čeka na mnogim trgovima i ulicama. Božićnih sajmova ima po središtu grada, ali i izvan centra, organiziraju se koncerti i kulturna događanja a prigodna rasvjeta stvara idiličan ugođaj…

Program izleta:
Polazak iz Pule (parking Konzuma) u 8,00 sati, iz Pazina (Etradex) u 8,45h i iz Rijeke (Vrata Jadrana) 09,30h. U slučaju više prijavljenih iz Rovinja (minimalno 5 osoba) organiziran će biti transfer do autobusa.
Udobna vožnja kroz Rijeku i Gorski kotar u pravcu Zagreba uz zaustavljanja po potrebi. Po dolasku u ZAGREB slijedi slobodno vrijeme za samostalno istraživanje grada. Naš voditelj putovanja će vas uputiti na sve glavne točke adventa gdje ćete moći uživati u bogatoj božićnoj dekoraciji, ugođaju i mirisima kuhanog vina, cimeta i ostalih slastica.
Svakako preporučujemo šetnju kroz: DONJI I GORNJI GRAD, KATEDRALA, TRŽNICA, CRKVA SV. MARKA, KAMENITA VRATA, TRG B. JELAČIĆA, GRIČ ili posjet Muzeju čokolade, Muzeju iluzija….
Kada se zamrači, pale se božićne lampice! Uživanje u božićnom sajmu sve do 19:00 sati kada je predviđen polazak u smjeru Istre. Povratak kući u kasnijim večernjim satima.

Cijena: 220 kn

Cijena izleta za djecu od 5 do 12 god. : 140,00 kn

U cijenu uključeno:
* prijevoz udobnim turističkim autobusom; licencirani voditelj putovanja; jamčevina putovanja, organizacija i priprema putovanja, pdv.

U cijenu nije uključeno:
* osobna potrošnja i napojnice, te dodatni sadržaji koji nisu predviđeni programom

Napomena:
– cijena putovanja formirana je na bazi od min. 30 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkazivanja polaska.
– prijave za izlet moguće su najkasnije do 5 dana prije polaska na izlet, odnosno do popunjenja mjesta u autobusu.
– obavezno je potrebno ponijeti sa sobom dobro raspoloženje, adekvatnu i udobnu odjeću i obuću!
– plaćanje u autobusu nije moguće.
– raspored sjedenja određuje se po redoslijedu prijave.
– sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.
– s obzirom na datum polaska preporuke/odredbe se mogu promijeniti do trenutka polaska.
– program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu
– Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju

Tags:

Centar za postavke privatnosti