Nova godina u Sarajevu uz Halida 30.12.21.-02.01.22.

Sarajevo mm

Nova godina u Sarajevu uz Halida 30.12.21.-02.01.22.

30.12.21. – 02.01.22.
4 DANA / 3 NOĆI

Cijena: od 2.590 kn

DOČEKAJTE NOVU GODINU U HOTELU HILLS 5* UZ VELIKU MUZIČKI ZVIJEZDU HALIDA BEŠLIĆA
VRIJEDNOST VIŠE:
SMJEŠTAJ U LUKSUZNOM HOTELU HILLS 5*THERMAL&SPA RESORT SARAJEVO, U DELUXE SOBAMA, UKLJUČENA GALA NOVOGODIŠNJA VEČERA NA BAZI BOGATOG NACIONALNOG I INTERNACIONALNOG ŠVEDSKOG STOLA SA ALL INCLUSIVE NOVOGODIŠNJOM KARTOM PIĆA, BESPLATNO KORIŠTENJE TERMALNE RIVIJERE

Program putovanja

1. dan – ISTRA – SARAJEVO
Polazak iz Pule u 4:00 sata, Poreča u 5:00 sati, Pazin u 5:40 ,Vrata Jadrana u 6:30. Slijedi ugodna vožnja pokraj Zagreba, preko Slavonskog Broda i Zenice. Dolazak u Sarajevo u kasnim popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Nakon odmora odlazimo do centra Sarajeva na naše prvo upoznavanje s ovim gradom. Slobodno vrijeme za individualne razglede. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan – SARAJEVO – DOČEK NOVE GODINE

Doručak. Odlazimo našim autobusom u Sarajevo na panoramski i pješački razgled grada tijekom kojega ćemo doživjeti autentična mjesta iz turskih i austro-ugarskih vremena: MARIJIN DVOR, KOŠEVO, SKENDERIJA, MOSTOVI NA MILJACKI, EVANGELISTIČKA CRKVA, STARA POŠTA, NARODNO KAZALIŠTE, GRADSKA VIJEĆNICA, STARI GRAD, nastavak razgleda pješice: BAŠČARŠIJA, KUJUNDŽILUK, VELIČANSTVENA GAZIHUSREVBEGOVA DŽAMIJA, GAZIHUSREVBEGOV BEZISTAN, ŽIDOVSKI HRAM I SINAGOGA, KATEDRALA… Slobodno vrijeme za individualne programe , kupnju suvenira i kušanje bosanskih specijaliteta. Povratak u hotel. Slobodno poslijepodne za kupanje na bazenima Thermalne rivijere ili korištenje welness i spa zone. Priprema za najluđu noć. Gala novogodišnja večera uz zabavu i pjesmu legendarnog HALIDA BEŠLIĆA. *SRETNA NOVA GODINA *

3. dan – SARAJEVO

Kasni doručak. Odlazimo do grada . Slobodno vrijeme za šetnju Baščaršijom i individualne razglede. Ako još niste, sada je trenutak da probate rahat lokum, hurmašice, tufahije ili baklave u poznatoj sarajevskoj slastičarni Sarajbosni iz koje Vam preporučujemo da ponesete slatke uspomene kući. Slobodno poslijepodne za kupanje na bazenima Termalne rivijere ili korištenje welness i spa zone. Po dogovoru mogućnost odlaska autobusom do Vrela Bosne (doplata na licu mjesta 2 KM) – gdje možete uživati u šetnji uz izvor rijeke Bosne. Noćenje.

4. dan – SARAJEVO – MOSTAR – ISTRA

Nakon doručka i odjave iz hotela krećemo prema Hrvatskoj uz usputna zaustavljanja. Slijedi ugodna vožnja dalje kroz Bosnu do Mostara, grada smještenog na obalama rijeke Neretve i kulturno je i gospodarsko središte Hercegovine. Grad je ime dobio po čuvarima mostova (mostarima) na obalama rijeke Neretve Ubraja se u jedan od najljepših gradova u Bosni i Hercegovini. U njemu se nalazi Stari most koji se zajedno sa starim gradom od 2005 . godine nalazi na popisu zaštićene kulturne baštine UNESC-A. Po dolasku u Mostar zajednički razgled grada na Neretvi, te nakon razgleda slobodno vrijeme.
U dogovoreno vrijeme slijedi okupljanje i polazak prema Istri. Dolazak u večernjim satima.

Cijena: 2.690 kn

FIRST MINUTE CIJENA: 2.590,00 KN
( FM cijena vrijedi do 21 dan prije putovanja ili do popunjenja mjesta)

Djeca do 12 godina: popust 30% u sobi s dvije odrasle osobe

Doplata za jednokrevetnu sobu: 375,00 kn
Minimalan broj osoba: 30

MOGUĆNOST UKRCAJA: PULA, OKRETI, POREČ, PAZIN, Vrata Jadrana ( Rijeka)

CIJENA UKLJUČUJE:
– prijevoz modernim turističkim autobusom
– smještaj u hotelu HILLS 5* na bazi 3 noćenja s doručkom u deluxe sobama, uključena gala novogodišnja večera s All inclusive kartom pića ( gazirani sokovi 0,25 (fanta, coca-cola, schweppes), negazirani sokovi 0,25 (jabuka, naranča ,jagoda, breskva), Vada 0,75, mineralna voda 0,75, kava, čaj, Vrhunska vina – crveno i bijelo, Pivo: Sarajevsko pivo 0,33, točeno sarajevsko pivo, Tuborg 0,33, bezalkoholno pivo, žestoka pića: Vodka Vigor,Stock, Gin, Famous Grouse, St Remy, loza, šljivovica, kruškovac, dunja, višnjevača, Jaegermeister
Sva pića koja nisu na karti se plaćaju po redovnom cieniku .
– besplatno korištenje wellness & spa & fitness health centra
– stručno vodstvo za razgled grada Sarajeva
– pratitelja tijekom cijelog putovanja
– jamčevina turističkog paket aranžmana
– troškovi organizacije i pripreme putovanja

CIJENA NE UKLUČUJE:
– ulaznice za muzeje, galerije i ostale znamenitosti
– sve što nije navedeno u cijena uključuje
– putno zdravstveno osiguranje i nesretni slučaj , osiguranje od otkaza
DOPLATE : mogućnost doplate za reprizu Nove godine ( 01.01.22.)uz muziku uživo i bend i večeru na bazi švedskog stola. Informacije u agenciji.
Hotel Hills, Thermal & Spa Resort Sarajevo je novoizgrađeni hotel koji se nalazi na atraktivnoj
lokaciji u centru zelene oaze Sarajeva i samo 2 km udaljen od Internacionalnog aerodroma
Sarajevo.
Hotel Hills, Thermal & Spa Resort Sarajevo raspolaže sa 330 luksuznih, komfornih, sofisticiranih soba i apartmana sa pažljivo biranim detaljima i prelijepim pogledom na grad. Gostima je na raspolaganju i višenamjenski kongresni centar sa modernom konferencijskom tehnologijom,termalni spa sadržaji, unutrašnji i vanjski bazeni, adrenalin park za djecu i odrasle na impresivnih 2200 kvadratnih metara, sale za vjenčanja, nekoliko restorana sa nacionalnom i internacionalnom hranom, te Skybar restoranom na posljednjem spratu hotela. Vrhunski smještaj i konferencijski kapaciteti, profesionalna usluga s daškom osobnosti i širok raspon sadržaja su ono što Hotel Hills, Thermal & Spa Resort Sarajevo jamči

Termalnu Rivijeru ( zatvoreni dio ) predstavljaju dvije povezane kupole, od kojih se u prvoj u jedinstvenom ambijentu mnogobrojnih palmi i vodopada nalazi ugostiteljski objekt – restoran “Tropski Vrt” sa slastičarnicom. U drugoj kupoli se nalaze bazeni nepravilnih oblika sa preko 1000 m2 vodenih površina sa mnogobrojnim vodenim sadržajima kao što su vodena špilja, drvo doživljaja, brza rijeka, masažna sjedišta, jet masažeri i drugi. Pored bazena nalaze se nezaobilazni whirlpooli za opuštanje. Poseban bazen je prijelazni bazen koji pruža mogućnost plivanja iz zatvorenog dijela u otvoreni dio rivijere gdje se nalazi i tobogan. Dubina vode na svim dijelovima bazena je 1,5 metar, osim u dječjem bazenu. Temperatura vode u bazenima se kreće od 30°C do 34°C, a temperatura zraka se održava na oko 30°C. Kvaliteta vode u bazenima je pod stalnom kontrolom i u standardima je pitke vode, a o sigurnosti kupača u vodi brinu kvalificirani spasitelji. Na samom bazenu nalazi se Free-flow restoran u čijoj ponudi se nalaze kuhana jela, ali i fast-food po pristupačnim cijenama

NAPOMENA: Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.
Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 30% od cijene aranžmana, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Uplate se mogu izvršiti u agenciji gotovinom, kreditnim i debitnim karticama, virmanski ili internet bankarstvom. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. A zatim 2 dana prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 30. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja .
Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima putovanja, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju Opće uvjete putovanja.
Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili važeća putovnica.
Dobro je znati: U BiH jedino sredstvo plaćanja je nacionalna valuta Konvertibilna marka. Preporučujemo kupiti valutu prije putovanja u nekoj od naših banaka ili mjenjačnica

VAŽNO: Državljani Republike Hrvatske (s valjanom putovnicom ili osobnom iskaznicom) za ulazak u Bosnu i Hercegovine ne trebaju predočiti negativan PCR test na SARS-CoV-2, antigen test niti potvrde o cijepljenju kada u Bosnu i Hercegovinu ulaze direktno iz države čiji su državljani, kao i njihova maloljetna djeca i supružnici koji su državljani drugih zemalja.
Za povratak Hrvatskih državljana u RH potrebno je posjedovati COVID potvrde kojima se dokazuje ispunjenje jednog od potrebnih uvjeta za nesmetan povratak u RH, a to su :
1. Covid putovnica ( za osobe cijepljenje ili koje su prebolile covid )
2. Negativan nalaz test koji vrijedi : brzi antigenski test 48 sati , PCR test 72 sata.
ZA DJECU MLAĐU OD 12 GODINA NEMA OGRANIČENJA .
Također je moguće u Sarajevu napraviti brzi antigenski test ili PCR test.

Centar za postavke privatnosti