Sarajevo – Mostar

Loop Bridge Hezegovina Building Bosnia Sarajevo

Sarajevo – Mostar

Sarajevo – Mostar

Autobusni polasci iz Pule, Pazina i Rijeke:

  • 19.6.-21.6.2021.
  • 9.7.-11.7.2021.
  • 6.8.-8.8.2021.

First minute cijena: 890 kn
Redovna cijena: 990 kn

Program putovanja

1. DAN
Polazak iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 05:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ u 05:30 sati, s tunela Učka u 05:45 sati i iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati. Vožnja turističkim autobusom preko Zagreba, Slavonskog Broda i Zenice. Dolazak u SARAJEVO u kasnim popodnevnim satima. Smještaj u hotel s 4*. Slodobno vrijeme za odmor ili odlazak javnim prijevozom na prvo upoznavanje s gradom i njegovom bogatom gastronomskom ponudom. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN
Nakon doručka odlazimo na panoramsko-pješački razgled grada uz pratnju stučnog lokalnog vodiča tijekom kojega ćemo doživjeti autentična mjesta iz turskih i austro-ugarskih vremena: Mostovi na Miljacki, Gradska vijećnica, STARI GRAD: Baščaršija, Kujundžiluk, Gazihusrevbegov bezistan i veličanstvena Gazihusrevbegova džamija, Stari Židovski hram i sinagoga, Katolička katedrala, …Nastavak razgleda: Titova ulica s vječnom vatrom, Narodno pozorište, Evangelička crkva, Skenderija…
Slobodno popodne za individualne razglede ili shopping. Navečer organiziramo fakultativni odlazak u grad našim autobusom. Prošetat ćemo lijevom obalom Miljacke pokraj Careve džamije, Franjevačkog samostana i crkve. Šetnju ćemo završiti kod Sarajevske pivovare i pivnice. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN
Nakon doručka odlazimo prema MOSTARU gdje je uz pratnju stručnog lokalnog vodiča predviđen pješački razgled grada: Stari most, Ćejvan-Ćehajina džamija, Stari bazar, Kujundžiluk, Krađozbegova džamija, Stara katolička crkva… Nakon razgleda slobodno vrijeme za fakultativni ručak ili shopping. Nastavak putovanja prema Hrvatskoj južnom autocestom „Dalmatinom“ preko Senja do Rijeke i Pule gdje stižemo u kasnim večernjim satima.

First minute cijena: 890 kn

First minute cijena vrijedi za prijave i uplate do popunjenja mjesta na akciji za polaske 9.7. i 6.8.2021.

Popust za dijete do 12 god. (u sobi s 2 odrasle osobe): 10%

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE:
prijevoz turističkim autobusom uz povratni transfer Pula-Pazin-Rijeka, smještaj u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonom i WC-om u hotelu 4* na bazi 2 noćenja s doručkom, pješačke razglede Sarajeva i Mostara uz pratnju stručnih lokalnih vodiča, usluge voditelja putovanja, jamčevinu turističkog paket aranžmana, pripremu i organizaciju putovanja.
Minimalni broj putnika: 30

CIJENA NE UKLJUČUJE:
stručna vođenja u muzejima i galerijama;
ulaznice za muzeje, galerije i ostale znamenitosti.
Informativne cijene ulaznica u Sarajevu: Gazihusrevbegova džamija 3 KM, Gradska vijećnica 10 KM, Zemaljski muzej 8 KM.

NAPOMENA: fakultativne opcije, cijene ulaznica i redoslijed razgleda mogu biti podložni promjenama)

DOPLATE:

  • Obvezna doplata za boravišnu pristojbu €3 po osobi.
  • Doplata za jednokrevetnu sobu 300,00 kn.
  • Fakultativni večernji izlazak autobusom €2 (minimalno 20 prijavljenih).
  • Putno zdravstveno osiguranje; Osiguranje otkaza putovanja.

Dobro je znati: U BiH jedino sredstvo plaćanja je nacionalna valuta Konvertibilna marka (KM). Preporučujemo kupiti valutu prije putovanja u nekoj od naših banaka ili mjenjačnica. Za ovo putovanje dovoljna je važeća osobna iskaznica.

OPĆE UPUTE I NAPOMENE T.A. Maremonti Istra, sastavni su dio ovog programa.

Centar za postavke privatnosti