Skradin – Krka – Šibenik jednodnevni 23.10.21.

dsc0003a152235

Skradin – Krka – Šibenik jednodnevni 23.10.21.

Skradin-Krka-Šibenik

23.10.21. jednodnevni autobusni izlet s polaskom iz Pule, Pazina i vrata Jadrana

Cijena: 380 kn
za djecu do 12 g.: 290 kn

Vrijednost više: u cijenu uključena ulaznica za NP Krka (osnovna ulaznica )

Program putovanja

Polazak iz Pule (parkiralište Konzuma – bivši Mercator) u 4,30h i iz Pazina u 5,15h. Mogućnost ukrcaja na Tunelu Učka i Vratima Jadrana. Vožnja u smjeru Dalmacije, do Skradina, uz zaustavljanja po potrebi. Slobodno vrijeme za kavu i šetnju kroz ovo malo romantično mjesto. Okupljanje u dogovoreno vrijeme i polazak prema NP Krka. Nacionalni park nosi ime rijeke Krke, koja je dugačka 72 i pol kilometra. Sa svojih sedam sedrenih slapova i još brojnim prirodnim ljepotama definitivno je mjesto koje je vrijedno posjeta. Slobodno vrijeme za šetnju kroz park. U dogovoreno vrijeme slijedi okupljanje i polazak prema Šibeniku. Po dolasku u Šibenik slijedi slobodno vrijeme vlastito istraživanje grada. Preporučujemo šetnju gradom gdje ćete posjetiti CRKVU SV. FRANE, GRADSKI PARK, OSTACI ZIDINA, KAZALIŠTE, CRKVU SV. BARBARE, GRADSKU VIJEĆNICU, KATEDRALU SV. JAKOVA – spomenik pod zaštitom Unesco-a. Okupljanje u 18,00h i polazak prema Istri. Dolazak kući u kasnijim večernjim satima.

Cijena: 380 kn

Cijena za dijete do 12 g.: 290 kn
U cijenu je uključeno:
prijevoz turističkim autobusom; ulaznica u NP Krka, organizacija izleta; polica jamčevine putovanja; voditelj putovanja, pdv.

U cijenu nije uključeno:
* troškovi osobne prirode, sve što nije navedeno pod “Cijena uključuje”

Napomene:
– cijena putovanja formirana je na bazi od min. 30 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkazivanja polaska.
– prijave za izlet moguće su najkasnije do 5 dana prije polaska na izlet.
– obavezno je potrebno ponijeti sa sobom dobro raspoloženje, adekvatnu i udobnu odjeću i obuću!
– plaćanje u autobusu nije moguće.
– raspored sjedenja određuje se po redoslijedu prijave.

– sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.
– s obzirom na datum polaska preporuke/odredbe se mogu promijeniti do trenutka polaska.
– program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu
– Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju te potvrdom rezervacije svi prijavljeni su suglasni sa Općim uvjetima putovanja agencije organizatora izleta.

OPĆE UPUTE I NAPOMENE T.A. Maremonti Istra, sastavni su dio ovog programa.

Centar za postavke privatnosti