Zima na Plitvičkim jezerima – jednodnevni 22.01.22.

plitvice3

Zima na Plitvičkim jezerima – jednodnevni 22.01.22.

ZIMA NA PLITVIČKIM JEZERIMA
22.01.2022 – subota, jednodnevni izlet

Polazak iz Pule u 7:00h (parking Konzuma – bivši Mercator), Okreti u 7:20h, Pazin ( Etradex) 7:40h. Mogućnost ukrcaja na Tunelu Učka i Vrata Jadrana.
Cijena: 290 kn (ulaznica je u cijeni)

Program putovanja

Udobna vožnja sa zaustavljanjem po potrebi do NP Plitvička jezera. Dolazak u Plitvice. Slijedi posjet nacionalnom parku i šetnja u trajanju od 3 do 4 sata. Plitvička jezera proglašena su Nacionalnim parkom još 1949. godine, a osim kaskada i slapova krasi ih i status najvećeg, najstarijeg i najposjećenijeg nacionalnog parka u Hrvatskoj. Ondje nas čeka razgledavanje šumovitih planinskih krajeva koje krasi čak 16 jezera različitih veličina. Kristalnu modrozelenu boju jezera u zimskim uvjetima prekrije ledeni pokrivač koji ovaj nacionalni park učini posebno zanimljivim i bajkovitim. Zbog veličanstvenih slapova i drveća prekrivenih ledom čitav krajolik izgleda kao da je vrijeme na Plitvicama stalo. Šetnja će nam tako dobro doći kao pravi odmor i odmak od užurbane svakodnevice.
Po završetku razgledavanja slijedi slobodno vrijeme za vlastiti razgled, ručak ili odmor u prirodi. U dogovoreno vrijeme sastanak grupe i polazak prema Istri. Dolazak je predviđen u ranijim večernjim satima.

Cijena: 290 kn

Djeca od 5-12g: 230,00 kn

U cijenu je uključeno: prijevoz turističkim autobusom; licencirani voditelj putovanja, ulaznica za NP Plitvička jezera, usluge prema programu, organizacija puta, jamčevina putovanja, pdv

U cijenu nije uključeno: troškovi osobne prirode, sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

Napomena:
– cijena putovanja formirana je na bazi od min. 30 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkazivanja polaska.
– prijave za izlet moguće su najkasnije do 5 dana prije polaska na izlet, odnosno do popunjenja mjesta
– raspored sjedenja određuje se po redoslijedu prijave
– sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske zaštitne maske te je iste potrebno nositi u autobusu, na panoramskim brodovima i svim zatvorenim prostorima.
– na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke
– Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju
te potvrdom rezervacije svi prijavljeni su suglasni sa Općim uvjetima putovanja agencije organizatora izleta.

Centar za postavke privatnosti