Wellness

Objekt Theodosius Forest Village – Glamping in Vipava valley nalazi se u Vipavi, na 48 km od Trsta, te ima restoran i besplatan WiFi.
Skriveno u stoljetnoj borovoj šumi s pogledom na veličanstvenu Vipavsku dolinu, Forest Village Theodosius jedva čeka da vas zagrli u svoje okrilje dobrodošlice. Na samom rubu sela … Read More

Hotel Terme Jezerčica u Donjoj Stubici nalazi se u srcu Hrvatskog zagorja, na samom izvoru prirodne ljekovite termalne vode.
Udaljen svega četrdesetak kilometara od Zagreba predstavlja idealnu destinaciju za bijeg u prirodu, wellness opuštanje ili aktivan odmor.
RELAX PAKET
Paket uključuje:

Doručak i večera s bezalkoholnim pićem tokom obroka
Neograničeno korištenje Vodenog parka i fitness … Read More

Između termalnih izvora i zelenih brežuljaka pronaći ćete mjesto svog savršenog odmora. Opustite se u modernim termama, razmazite se bogatom wellness ponudom, uživajte u vrhunskoj gastronomiji i provedite svoj odmor otkrivajući ljepote i povijest Hrvatskog Zagorja – regije koja Vas neće ostaviti ravnodušnima.
WELLNESS ROMANSA
PAKET UKLJUČUJE:

smještaj u luksuzno opremljenoj Spa Premium … Read More

Sveti Martin Spa vikend
Prepustite se opuštajućim trenucima u najboljem Wellness hotelu u Hrvatskoj.
Paket uključuje:

smještaj u hotelu Terme Sveti Martin **** ili apartmanima Terme Sveti Martin
zdravi i domaći buffet doručak s neograničenim pićem (kava, domaći sok, domaći čaj)
buffet večera s bogatim izborom tradicionalnih i lokalnih specijaliteta (Međimurska večer petkom)
1x ulaz u … Read More

Luksuzan odmor
Daleko od gradske vreve, u neposrednoj blizini vodenih atrakcija i kulturno – povijesnih znamenitosti Hrvatskog zagorja, smjestio se Glamping village Terme Tuhelj.
Intimnost isprepletena s luksuznim doživljajem otkriva fuziju glamuroznog smještaja u prirodi koji će Vam omogućiti da doživite nesvakidašnji odmor u mobilnim kućicama s visokih pet zvijezdica.
26 luksuznih klimatiziranih … Read More

Centar za postavke privatnosti