Servis bicikla

Servis bicikla i popravci

Dugogodišnje iskustvo koje smo gradili u biciklizmu je osim zabavnih elemenata bilo popraćeno i povremenim kvarovima i potrebom za konstantnim održavanjem. Ovakav princip nas je potaknuo na vlastito usavršavanje vještina i znanja potrebnih za servisiranje bicikla te tako već dugi niz godina za vlastiti vozni park osiguravamo redovno servisiranje i održavanje.
Kako je 2020.g. specifična po brojnim obilježjima, mi smo svoje usluge odlučili ponuditi našim sugrađanima, ali i svima ostalima koji imaju potrebu za stručnim i efikasnim servisom bicikla.
Servis se nalazi u prostorima turističke agencije Maremonti Istra na adresi: Flavijevska 22, 52100 Pula. Servis je opremljen dobrim izborom rezervnih dijelova i dodatne opreme uz koju ćete osim saniranja problema Vašeg bicikla, imati mogućnost i njegovog daljnjeg unapređenja.

Biciklima je potrebno redovno održavanje, ali bez obzira su povremeno mogući kvarovi i popravci. Cilj nam je vratiti Vaš bicikl u odlično stanje u što kraćem roku. Obratite nam se s povjerenjem.

Danijel tel.: 00385 98 977 61 71
e-mail: danijel.sestan@me.com

Centar za postavke privatnosti