Aktivni odmor

Aktivni odmor; biciklističke ture, jednodnevni izleti

Brodski izleti Vam nude jedinstven doživljaj lokalnog priobalja.
Ture su organizirane u grupama od maximum 12 osoba. Moguće je rezervirati i cjelodnevne (12 h) i poludnevne (6h) izlete.

Read More

Rent a go kart
Jeste li oduvijek željeli okušati svoje vozačko umijeće na stazi Formule 1 ili za upravljačem rally automobila? Green garden Vam možda ne pruža iskustvo vožnje prave Formule 1, ali će Vam vožnja malim jurilicama na karting stazi pored Pule sigurno ostati u nezaboravnom sjećanju. … Read More

ZipLine Pazinska jama
ZipLine je čelično uže razapeto između dviju točaka različitih nadmorskih visina iznad kanjona Pazinske jame. Osoba se uz pomoć gravitacije spušta niz čelično uže pomoću koloture i alpinističke opreme. Ukupna dužina vožnje iznosi 500 m, maksimalna visina kojom se prolazi je 100 m, a maksimalna brzina … Read More

U Istarskom selu svega 18 km udaljenosti od Pule 2001. niknuo je Ranch Barba Tone. Od tada do danas dvadeset konja prenjelo je na svojim leđima stotine turista – jahača i nejahača. Velika većina ih se vraća, a zbog čega, otkrijte sami.
Vodit ćemo vas na višesatne … Read More

Provedite odmor aktivno i priuštite si nezaboravan odmor.
U sklopu biciklističkih tura obići ćete mjesta koja nisu na klasičnim turističkim rutama, a svakako su vrijedna posjeta.

Read More